Centralno naručivanje

NARUČIVANJE ZA SPECIJALISTIČKE PREGLEDE, DIJAGNOSTIČKE PRETRAGE I OPERACIJE U OPĆOJ ŽUPANIJSKOJ BOLNICI VINKOVCI MOŽETE IZVRŠITI NA SLJEDEĆI NAČIN:

OSOBNIM DOLASKOM

Na šalteru za centralno naručivanje pacijenata (u glavnom holu bolnice) ili dolaskom osobe koja u Vaše ime može zatražiti narudžbu. Kod narudžbe nužno je predočenje medicinske dokumentacije.

TELEFAKSOM NA BROJ 032/349-321

Ovim putem potrebno je faksirati uputnicu liječnika primarne zdravstvene zaštite ili neki drugi dokument iz kojeg je vidljivo ime i prezime, MBOO (sa zdravstvene iskaznice) i uputna dijagnoza osobe koja se naručuje.

ELEKTRONIČKIM PUTEM

Popunom elektroničkog zahtjeva „FORMA CENTRALNOG NARUČIVANJA“ na Internet stranicama Opće županijske bolnice Vinkovci.

VAŽNA NAPOMENA

Broj telefona šaltera za centralno naručivanje pacijenata 032/349-214 možete koristi u terminu od 11:30 – 14:00 kako bi se informirali o narudžbama, odjavili narudžbe ili o slobodnim terminima. Također sve informacije o narudžbi, odjavi narudžbe ili slobodnim terminima možete dobiti i putem e-maila. Djelatnici na šalteru NE MOGU naručiti pacijenta za bilo kakav specijalistički pregled ili dijagnostički postupak samo na osnovu telefonskog poziva.

SPECIJALISTIČKI PREGLEDI, DIJAGNOSTIČKE PRETRAGE, OPERACIJE KOJE SE NARUČUJU NA ŠALTERU ZA CENTRALNO NARUČIVANJE:

 • Ortopedija – prvi i kontrolni pregledi,
 • Otorinolaringologija – prvi i kontrolni pregledi,
 • Oftalmologija – prvi i kontrolni pregledi, operacija katarakte,
 • Dermatologija – prvi i kontrolni pregledi,
 • Urologija – prvi i kontrolni pregledi,
 • Kirurgija – UZV abdomena, UZV dojke, vaskularna kirurgija
 • Interni (opća interna amb., gastroenterološka amb., nefrološka amb., pulmološka amb., dijabetološka amb,) – termini nisu dostupni – pacijenti se upisuju u predbilježbu te ih se naknadno obavještava o terminu,
 • Radiologija (radiološka snimanja, mamografija, CT, denzitometrija, color doppler, UZV abdomena, UZV urotrakta, UZV dojke)
 • Ostale pretrage naručuju se na šalterima Odjela koji vrše pojedini pregled ili pretragu

  FORMA CENTRALNOG NARUČIVANJA

  Ukoliko se želite naručiti, popunite sljedeću formu i netko će Vam se javiti

  OSOBNI PODATCI

  Molimo Vas upišite Vaše osobne podatke poradi upisivanja u bazu podataka.

  IME
  PREZIME
  ADRESA
  GRAD I POŠTANSKI BROJ
  ŽUPANIJA
  DRŽAVA
  KONTAKT PODATCI

  Molimo Vas za Vašu točnu email adresu te telefonski broj ukoliko Vas moramo kontaktirati.

  EMAIL
  TELEFONSKI BROJ
  IDENTIFIKACIJSKI PODATCI

  Unesite podatke po kojima Vas možemo identificirati u sustavu.

  MBOO (podatak sa zdravstvene iskaznice)
  OIB
  DATUM ROĐENJA
  MJESTO I DRŽAVA ROĐENJA
  ODABIR ODJELA

  Ukoliko želite možete odabrati odjel na kojem biste se željeli naručiti. Ovaj podatak nije obvezno odabrati.

  POPIS ODJELA
  PORUKA

  Ukoliko imate potrebu napisati nešto više o Vašoj povijesti bolesti, slobodno nam tu opišite sve. Popunjavanje ovih podataka je obvezno.

  NASLOV PORUKE
  PORUKA
  ŽELJENI DATUM TERMINA

  Izaberite u kojem željenom vremenskom rasponu bi željeli biti naručeni. Ispunjavanje datuma termina nije obvezno.

  OD
  DO
  PRILOZI

  Ukoliko posjedujete uputnicu ili nalaz u elektronskom obliku, molimo Vas da nam to na ovom mjestu priložite. Dozvoljena veličina datoteke je 2MB. Dozvoljeni formati datoteka: jpg, png, pdf. Dodavanja priloga nije obvezno.

  UPUTNICA
  NALAZ
  PRAVILA KORIŠTENJA

  Opća županijska bolnica Vinkovci štiti privatnost i anonimnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri. Svi podaci iz procesa registracijske forme te ostali podaci o korisniku koriste se isključivo u svrhu i namjenu određenu ovim Uvjetima. Opća županijska bolnica Vinkovci ni pod kojim uvjetima neće iste učiniti dostupnima trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

  Opća županijska bolnica Vinkovci može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala ili podatke unesene u postupku registracije. Opća županijska bolnica Vinkovci može prikupljati osobne podatke korisnika, kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa samo ako iste korisnik dobrovoljno dostavi. Opća županijska bolnica Vinkovci će navedene podatke koristiti isključivo u svrhu što boljeg uvida i razumijevanja pojedinačnih potreba, navika i zahtjeva korisnika kao i daljnjeg razvijanja što kvalitetnijeg pružanja svih usluga. Opća županijska bolnica Vinkovci pridržava pravo prikupljanja, obrade i objave podataka o korisnicima koji se odnose na način uporabe web servisa te demografske pokazatelje, ali isključivo bez otkrivanja identiteta korisnika i/ili osobnih podataka koji omogućuju otkrivanje identiteta korisnika.

  Prihvaćam pravila korištenja (označite kvadratić):